کارگاه آموزشی "هوای حوا را داشته باشیم " با محوریت پیشگیری و درمان بیماری های بانوان و فرزند آوری در دانشگاه برگزارشد.

سنا سنجری هدف از برگزاری این نشست راارتقاء سطح سلامت کارکنان ودانشجویان، پیشگیری از بیماری های شایع وآگاهی بخشیدن به بانوان در زمینه سرطانهاعنوان کرد وتصریح کرد: کارگاه آموزشی "هوای حوا را داشته باشیم " با محوریت پیشگیری و درمان بیماری های بانوان و فرزند آوری به همت مرکز بهداشت و درمان دانشگاه با حضور بانوان دانشگاه برگزار شد.

کارشناس مشاوره وسلامت گفت: در این جلسه دکترزهرا حیدری متخصص زنان و زایمان به بیان موضوعات رایج سلامت بانوان،اهمیت  پیشگیری و غربالگری سرطان ها و درمان بیماری ها پرداخت و به سوالات حاضرین پاسخ داد.

وی درپایان ازتوزیع مکمل ویتامین D بین بانوان شرکت کننده خبرداد .

٠٩:٠٨ - شنبه ١٤ بهمن ١٤٠٢    /    عدد : ٤٥٨٤    /    تعداد نمایش : ٥٩٥